cursussen / workshops

Hij heet Bauke en is 10 jaar. Iedere week zag ik hem in de handvaardigheidsles. Bauke is een leerling die moeizaam door de reguliere stof strompelt. Hij is zogezegd geen hoogvlieger. Bij mijn creatieve lessen kwam hij met mooie creatieve oplossingen. De aandacht die hij hiervoor kreeg, veranderde hem. Het gaf hem vertrouwen en daardoor liet hij nog meer zien van wat hij kan. Hij wist, het gaat niet om dat ene gewenste antwoord dat telt, maar het gaat om wat ik te vertellen heb. Dit gaf hem moed en veerkracht.

Ik geloof dat dit niet alleen voor Bauke geldt, maar dat dit voor ieder mens van toepassing is.

Als beeldend kunstenaar, coach en leerkracht wil ik mensen flexibeler en zelfbewuster maken door hun creatieve ontwikkeling een impuls te geven. Dit doe ik door middel van cursussen en workshops bij: 

  • kinderen en leerkrachten in het onderwijs
  • volwassenen binnen en buiten organisaties

In deze cursussen en workshops gaat het om:

  • de verbeelding wakker maken
  • samen creatief zijn – dat verbindt en geeft creatieve energie
  • het maken van 2- of 3-dimensionale beelden die ook een ontdekkingstocht zijn naar onze drijfveren en de essentie van ons bestaan

Bauke kreeg de kans om zijn creativiteit te ontwikkelen. Hij ontwierp een bijzondere bril. Netjes gefiguurzaagd. Hij deed hem cadeau aan zijn opa. Baukes creativiteit verhoogt zijn slagingskansen in de toekomst.

Want creativiteit maakt flexibel en dat is nodig in een wereld die jou vraagt mee te veranderen in een steeds sneller tempo.

Meer informatie over cursussen en workshops

voor kinderen en leerkrachten in het onderwijs
voor volwassenen binnen en buiten organisaties